Gratis SonicWall firewall

deze actie is geldig tot eind juli 2018
vraag naar de voorwaarden

Nu cyber aanvallen steeds geavanceerder worden is het tijd om over te stappen van uw huidige firewall oplossing naar het geautomatiseerde realtime detection en prevention platform van SonicWall. SonicWall next-generation firewalls met SonicOS zijn de meest veilige en solide firewalls op de markt.

Met complete network security oplossingen onderscheidt SonicWall zich op het gebied van secure remote access, web- en e-mail security en policy en management oplossingen. Met SonicWall beveiligt u uw netwerk via een centrale firewall. De beveiligingsoplossingen van SonicWall bieden u mogelijkheden als Dynamic Deep Packet Inspection firewall met anti-virus, anti-spyware, intrusion prevention, SSL VPN verbindingen, content filtering en volledige controle op uw netwerk.

Heeft uw Firewall alleen maar een single-engine sandbox ?

SonicWall heeft multiple engines.

SonicWall next-generation firewalls integreren met Capture ATP, de multi-engine sandbox met ‘block until verdict’-mogelijkheid, die voorkomt dat potentieel schadelijke bestanden het netwerk binnendringen tot het wordt geanalyseerd en een vonnis wordt teruggegeven – alles in realtime.

 

Heeft uw Firewall een keuze tussen traffic inspection modes ?

SonicWall levert snelheid en veiligheid

Alle SonicWall firewalls gebruiken onze gepatenteerde Reassembly-Free Deep Packet Inspection engine om bestanden van elk format te inspecteren en dit alles zonder in te leveren aan prestatie.

 

Mist uw Firewall schadelijke aanvallen ?

SonicWall firewalls stoppen encrypted attacks.

SonicWall-firewalls gebruiken deep packet inspection (DPI) om met SSL en TLS gecodeerd verkeer te scannen om verborgen cyberaanvallen te decrypten, inspecteren, detecteren en beperken.

 

 

Heeft uw firewall een zwakke anti-virus bescherming ?

SonicWall gebruikt de cloud voor diepere bescherming.

SonicWall Gateway Anti-Virus bevat een grote cloud-database met AV-signatures voor een betere zero-day bescherming.

 

 

Schakel nu over naar SonicWall en u krijgt de firewall gratis

Koop nu een 3 jarig  SonicWall Advanced Gateway Security Suite (AGSS) contract, inclusief real-time SonicWall Capture Advanced Threat Protection cloud-sandbox, en ontvang de next-generation Sonicwall firewall Gratis.

 

 

Wilt u graag weten wat deze actie voor voordelen biedt voor uw organisatie?

Maak dan, uiteraard geheel vrijblijvend, een afspraak met een van onze adviseurs.

Stuur voor contact een mail naar: verkoop@aces-it.nl, bel 040 – 24 45 300 of vul onderstaand formulier in.

×