ACES IT introduceert complete ontzorging van netwerksecurity

SECaaS Security Solutons

ACES IT introduceert complete ontzorging van netwerksecurity

05-12-2016 - Security as A Service

null

Stelt u zich eens voor de allerbeste Security technologie uitbesteed voor slechts een relatief klein bedrag per maand?

null

Security en firewallbeheer zijn een uitdaging voor veel organisaties. Aces biedt een Managed Next Generation Security Service, afgekort SECaaS, om uw netwerk zo veilig mogelijk te houden. In deze dienst bieden wij u een oplossing gebaseerd op de nieuwst beschikbare techniek. Deze dienst wordt volledig door onze specialisten beheerd. Dit resulteert in het meest optimale beveiligingsniveau voor uw organisatie. Een ander belangrijk aspect is dat het niet meer nodig is dat uw toch al drukke beheerders (te)veel tijd steken in deze specifieke technische kennis.

Met de proactieve dienst SECaaS biedt Aces een hoogwaardige totaaloplossing op het gebied van netwerksecurity. Deze bieden wij aan op basis van een flexibel abonnementsmodel.  Uw omgeving wordt nauwkeurig beheerd en gemonitord door gecertificeerde specialisten. SECaaS wordt als dienst perfect afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. U betaalt een maandelijks bedrag voor het gebruik van de totale securityoplossing, wij regelen de rest.

Het  Aces SECaaS programma biedt meer dan alleen de primaire Next-Gen Firewalls. Zo kunt u ook de High Availability units, Secure Mobile Access oplossingen, Email Security as a Service op basis van deze unieke dienst afnemen.

Meer informatie over deze dienst of over onze security oplossingen

Neem voor meer informatie contact op met de verkoop afdeling van Aces via telefoonnummer 040 – 264 53 00 of laat via de onderstaande velden een bericht achter.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×