ACES IT behaalt het VMware kwaliteitslabel: Master Services Competency: Data Center Virtualization

logo-voor-nieuwsbericht

ACES IT behaalt het VMware kwaliteitslabel: Master Services Competency: Data Center Virtualization

ACES IT behaalt het VMware kwaliteitslabel: Master Services Competency: Data Center Virtualization

null
ACES IT Master Services Competency logo

Dit prestigieuze kwaliteitslabel bewijst onze kennis en expertise op het gebied van Data Center Virtualisatie

ACES IT heeft van VMware de Master Services Competentie: Data Center Virtualization ontvangen. Dat is een bijzondere prestatie omdat er maar enkele Nederlandse bedrijven zijn die deze competentie hebben gehaald.

VMware heeft de kwalificaties ontworpen om klanten te helpen bij het herkennen van partners met bewezen expertise, zowel op het vlak van kennis als implementatie-kunde. Deze prestatie laat klanten zien dat partners zoals ACES IT toegewijd zijn, geïnvesteerd hebben en bewezen expertise hebben in geavanceerde VMware-technologieën.

De Master Services Competency: Data Center Virtualization toont expertise aan in het leveren van VMware vSphere-omgevingen, vSAN en vCenter digitale infrastructuurdiensten met diepgaand begrip van, en uitvoering in, ontwerpprincipes en methodologieën van datacentervirtualisatie.

Het behalen van deze competentie laat zien dat ACES IT zeer hoogwaardige kennis en ervaring heeft en dat wij investeren in de technologie van VMware. Met deze bewezen expertise kunnen wij onze klanten nog meer zorg uit handen nemen.

Wij zijn als ACES IT dan ook erg trots dat we deze mijlpaal behaald hebben en hiermee hebben aangetoond een van dé top partners te zijn op het gebied van Data Center Virtualisatie!

Met deze bewezen expertise kunnen wij onze klanten nog meer zorg uit handen nemen!

Meer informatie

Zoekt u de perfecte partner voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van uw virtuele data center? Neem dan contact op met de verkoop afdeling van ACES IT via telefoonnummer 040 – 264 53 00 of laat via de onderstaande velden een bericht achter.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×