Aces behaald Microsoft Gold Partner Status

Aces Microsoft Gold

Aces behaald Microsoft Gold Partner Status

16-06-2017 - Aces heeft nu de Microsoft Gold Partner Status

null
Aces Microsoft Gold

15-06-2016

Aces behaald Microsoft Gold Partner Status

Aces heeft zich afgelopen maand gecertificeerd als Microsoft Gold Partner. Dit is de hoogste onderscheiding haalbaar binnen de Microsoft-competenties. Microsoft baseerde zich bij het toekennen van het certificaat op een aantal onderdelen:

  • Kennisniveau van onze medewerkers door behaalde certificeringen
  • Projectresultaten
  • Referenties van klanten
  • klanttevredenheidsonderzoeken.

Toekenning van de Gold-status is gerealiseerd omdat we bewezen hebben over brede ervaring, de juiste competenties en kennis op het vlak van Microsoft-producten en -oplossingen te beschikken.

Voordelen voor onze klanten

Met deze Microsoft Gold Certificering krijgen we de beschikking over een breed pakket aan voordelen waaronder toegang tot producten, training en specialistische ondersteuning. Verder worden we vroegtijdig op de hoogte gebracht van ontwikkelingen binnen Microsoft. Hierdoor kunnen we de dienstverlening richting onze klanten naar een nog hoger niveau brengen.
Daarnaast hebben wij, en via ons dus ook onze klanten, toegang tot het hoogste niveau van ondersteuning van Microsoft. Zo bent u gegarandeerd van veiligheid en continuïteit van uw oplossing. Daar profiteren onze klanten vervolgens weer optimaal van.

Meer informatie

Vul voor meer informatie het onderstaande contactformulier in of neem contact op met van Aces via telefoonnummer 040 – 264 53 00

Deel dit bericht gerust met uw netwerk

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×