Gemeente Lelystad zeer tevreden over ACES OPTIMUM CARE Managed Services

Gemeente Lelystad zeer tevreden over ACES OPTIMUM CARE Managed Services

Gemeente Lelystad zeer tevreden over ACES OPTIMUM CARE Managed Services

null

Gemeente Lelystad maakt sinds kort gebruik van ACES OPTIMUM CARE.

Om zelf meer tijd te hebben voor innovaties en verbeterprojecten heeft gemeente Lelystad besloten een deel van haar infrastructuurbeheer onder te brengen bij ACES IT. ACES IT bewaakt en beheert, op proactieve basis, de server, back-up en storage hardware infrastructuur van de gemeente.

Dat gemeente Lelystad tevreden is over ACES OPTIMUM CARE blijkt uit de volgende uitspraak van Ton Laumen, Senior ICT Specialist en Continuity Manager van de gemeente Lelystad:

In Aces hebben wij de ideale partner gevonden om ons als gemeente Lelystad te ontzorgen voor wat betreft het beheren van onze server- en storage infrastructuur.

Wat is ACES OPTIMUM CARE?
ACES OPTIMUM CARE zorgt voor veiligheid en continuïteit van uw IT omgeving. Wij bewaken en beheren uw IT infrastructuur. U bepaalt zelf welke onderdelen van uw infrastructuur wij voor u gaan beheren. Dit kan van een of enkele onderdelen tot uw volledige omgeving.

Welke samenstelling u ook kiest, 24×7 monitoring, toegang tot ons Service Portaal en periodieke rapportages zijn standaard inbegrepen.

Optimum Care

Waarom kiezen voor ACES OPTIMUM CARE?
We zien dat enerzijds het beheer van de infrastructuur steeds complexer wordt. Hoge security eisen, Cloud technieken, hogere beschikbaarheids- en continuïteitseisen. Anderzijds vraagt uw organisatie om verbeteringen, uitbreidingen en innovaties van uw dienstenaanbod.
Beide kanten vragen veel tijd, inspanning en kennis van uw medewerkers.
Heeft u de juiste resources om al deze uitdagingen aan te gaan?

Stelt u zich eens voor wat het u oplevert wanneer ACES IT de zorg van een aantal complexe infrastructuuronderdelen uit handen neemt. Het resultaat: een perfect beheerde en bewaakte infrastructuur door specialisten met als gevolg een optimale beschikbaarheid. Zonder dat u er omkijken naar heeft.

Naast het proactief beheren van uw bestaande (as-is) omgeving, ontwerpen, leveren en beheren wij ook de onderstaande (cloud) services:
Infrastructure as a Service
Storage as a Service
Security as a Service
Back-up as a Service
Disaster Recovery as a Service
Azure / Office 365

Interesse in deze dienstverlenging en benieuwd wat het uw organisatie kan opleveren? Of wilt u een TestDrive zodat u kennis kunt maken met deze dienstverlening? Maak dan, uiteraard geheel vrijblijvend, een afspraak met een van onze adviseurs.

Stuur voor contact een mail naar: consultancy@aces-it.nl of bel 040 – 26 45 300

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×