Dell Technologies PowerStore: nieuw intelligent opslagsysteem voor álle data

Dell Technologies PowerStore: nieuw intelligent opslagsysteem voor álle data

Is uw storage aan vervanging toe? Kies voor state-of-the-art: Dell Technologies PowerStore

null
DellEMC PowerStore

Is uw storage aan vervanging toe? Dan wilt u uiteraard een nieuwe storage oplossing met de meest moderne techniek.

Dell Technologies, leider in bedrijfsopslag, biedt de Dell Technologies PowerStore. Dit gloednieuwe en moderne infrastructuurplatform is ontwikkeld met de beste technologie en expertise om de uitdagingen in het huidige datatijdperk te overwinnen. Deze opslagoplossing, combineert automatisering, next-gen technologie en een gloednieuwe softwarearchitectuur om een infrastructuur te leveren die organisaties helpt om aan de huidige en toekomstige opslagbehoeften te voldoen.

Moderne infrastructuur voor het datatijdperk
PowerStore is ontworpen om een continue beschikbaarheid (99,9999%) te garanderen. Hierdoor kunnen organisaties hun besluitvorming, toegang tot gegevens en applicatieprestaties versnellen.

  • Elke workload: PowerStore vereenvoudigt de IT-infrastructuur door een breed scala aan traditionele en moderne workloads te ondersteunen.
  • Geoptimaliseerde prestaties: PowerStore is zeven keer sneller en reageert drie keer sneller dan eerdere Dell Technologies midrange storage arrays. Dit is dankzij het end-to-end NVMe-ontwerp en de ondersteuning voor Storage Class Memory als permanente opslag op basis van de dual port Intel Optane SSD’s.
  • Hogere efficiëntie: Klanten kunnen zowel op hun IT-budget als IT-capaciteit besparen met continue deduplicatie, comprimeren en een gegarandeerde 4:1-datareductie technologie zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Klanten kunnen zowel op hun IT-budget als IT-capaciteit besparen met continue deduplicatie, comprimeren en een gegarandeerde 4:1-datareductie technologie zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Dankzij Machine Learning en intelligente automatisering kunnen toepassingen en diensten sneller worden geleverd met tot 99% minder interactie:

  • Programmeerbare infrastructuur: Dit vereenvoudigt de ontwikkeling van applicaties en verkort de implementatietijd van dagen naar seconden; met VMware-integratie en ondersteuning voor toonaangevende beheer- en orchestration frameworks, waaronder Kubernetes, Ansible en VMware vRealize Orchestrator.
  • Autonome infrastructuur: Geïntegreerde Machine Learning automatiseert arbeidsintensieve processen zoals migraties, load balancing en probleemoplossing.
  • Beter inzicht in de infrastructuur: Dell Technologies CloudIQ opslagmonitoring- en analysesoftware combineert machine learning en menselijke intelligentie voor real-time prestatie- en capaciteitsanalyse en historische tracking voor een eenvoudige weergave van de Dell Technologies-infrastructuur.

PowerStore zal datacenteractiviteiten transformeren en organisaties in staat stellen hun infrastructuur mee te laten evolueren met hun steeds veranderende bedrijfsbehoeften dankzij:

  • Container-based architectuur: PowerStoreOS, de op containers gebaseerde softwarearchitectuur van het systeem, maakt standaardisatie en een snelle time-to-market mogelijk voor nieuwe functies.
  • AppsON: Het is de enige storage array met een ingebouwde VMware ESXi Hypervisor. Admins kunnen apps nu direct op de array implementeren voor meer flexibiliteit. AppsON is een primeur in de sector en is ideaal voor data-intensieve workloads in core- of edge-locaties.
  • Eenvoud van migratie: Met nieuwe tools in de PowerStore Manager wizard kunnen klanten volledige migraties automatiseren in minder dan tien clicks. Klanten kunnen tevens gebruikmaken van een aantal opties om te migreren vanuit bestaande storage zoals Unity, SC, PS Series, VNX en XtremIO.
  • Dell Technologies On Demand (DTOD): Met DTOD kunnen PowerStore-klanten snel reageren op pieken in workloads en nieuwe serviceaanvragen met een flexibele capaciteit en cloud-kosten. Organisaties kunnen kiezen tussen verschillende flexibele pay-per-use opties met een engagement op korte- en lange termijn, zoals bijvoorbeeld een nieuwe jaartermijn voor flexibel gebruik. Wereldwijde ondersteuning, implementatie en managed services kunnen worden opgenomen om het beheer van de IT-infrastructuur te helpen vereenvoudigen.

Dell Technologies Future-Proof programma nu met Anytime Upgrades
PowerStore valt onder het Dell Technologies Future-Proof-programma, dat een grotere keuze, prognoses en investeringsbescherming biedt door middel van nieuwe Anytime Upgrades, het meest flexibele upgradeprogramma in de sector.

In tegenstelling tot andere upgradeprogramma’s kunnen klanten hun PowerStore-prestaties en -capaciteit op elk gewenst moment uitbreiden of verbeteren, zonder extra aankopen of licenties. De combinatie van Anytime Upgrades en de aanpasbare architectuur van Dell Technologies PowerStore maakt een einde aan storende platformmigraties.

Flexibiliteit in de cloud met PowerStore
Klanten kunnen de PowerStore oplossingen zo gebruiken, zodat ze het beste aansluiten bij hun eigen cloudstrategie en bedrijfsbehoeften:

Dell Technologies Cloud Validated Design for PowerStore voor het flexibel inzetten van veeleisende workloads in hybride cloudomgevingen. Dell Technologies Cloud Storage Services kan PowerStore rechtstreeks – als een managed service – aansluiten op alle belangrijke public clouds, waaronder Amazon Web Services (AWS), Azure en Google Cloud. Cloud Storage Services biedt ook Data Recovery as a Service (DRaaS) aan de VMware Cloud op AWS. Daarnaast kan PowerStore worden ingezet als opslag binnen de autonome infrastructuur van Dell Technologies PowerOne, wat de transitie van een organisatie naar activiteiten in de cloud versnelt.

Wilt u meer weten over de PowerStore? ACES IT kan u er alles over vertellen.

Bel naar 040-264 53 00, E-mail naar verkoop@aces-it.nl of laat via onderstaande velden een bericht achter

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Dell Technologies PowerStore oplossingen?
Neem dan contact op met de verkoop afdeling van ACES IT via telefoonnummer 040 – 264 53 00, stuur een E-mail naar verkoop@aces-it.nl of laat via onderstaande velden een bericht achter.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×