F-Secure & Aces

F-Secure security oplossingen

F-Secure & Aces

29-08-2016 - Aces levert F-Secure End-point security

null
Security-banner-2

De laatste tijd is veel te doen over ransomware, cryptolockers, zero-day exploits en vulnerabilities in software.

ACES IT wil u informeren over haar samenwerking met cyber security ontwikkelaar F-Secure. Samen met F-Secure zet ACES IT zich in haar klanten te beschermen tegen deze risico’s, door meer aandacht te besteden aan het onderwerp en u te assisteren bij het beveiligen van uw ICT omgeving.

F-Secure bestaat nu bijna 3 decennia en biedt met o.a. de volgende features meer bescherming voor uw (virtuele) endpoints, (virtuele) servers, mail, mobiele apparaten en meer bieden de F-Secure oplossing standaard aan. Met haar gelaagde beveiligingsoplossingen biedt F-Secure optimale beveiliging tegen zowel bekende als onbekende (zero-days) malware, zodat uw bedrijf optimaal beschermd blijft in het steeds ingewikkelder wordende cybersecurity landschap.

Wat maakt F-Secure onderscheidend?

Beheer: De oplossingen van F-Secure zijn door middel van één gecentraliseerd systeem te onderhouden en te beheren, uiteraard kunnen ACES IT en F-Secure u hier bij ondersteunen. De beheeromgeving heeft een hoge integratie met uw digitale organisatiestructuur, veel werk kan geautomatiseerd worden en u kunt gebruik maken van overzichtelijke monitoring en logging.

Deepguard: Naast het scannen van bestanden op bekende bedreigingen wordt Deepguard ingeschakeld op het moment dat er een onbekende dreiging actief raakt in uw netwerk. Geavanceerde scanners merken ongepast gedrag op van data, waarna er verschillende technieken ingeschakeld worden om de dreiging te elimineren. Meer inhoudelijk weten over Deepguard? Hier treft een whitepaper aan waarin DeepGuard inhoudelijk wordt uitgelegd.

Patchmanagement: Wist u dat 80% van de dreigingen binnen komen via ongepatchte software? Maar we gebruiken toch WSUS om onze software up-to-date te houden? Klopt maar hoe zit het dan met alle NIET Microsoft software? Standaard zit er geautomatiseerde patching software in de oplossingen van F-Secure, welke zowel de software van F-Secure als 3rd party software up-to-date houdt. Dit is inclusief de grootste risicofactoren Java, Flash en Adobe!

Kosten in de hand houden van software licenties is voor onze klanten steeds belangrijker. Echter als het gaat om security wil je geen concessies in kwaliteit van de bescherming te doen. Met F-secure brengt u beveiliging naar het hoogste niveau tegen lagere kosten als u nu gewend bent.

Klik hier voor meer informatie over de F-secure mogelijkheden

Risico- en kosteloos overstappen

Software-kosten in de hand houden is voor onze klanten steeds belangrijker, en als het gaat om security wilt u geen concessies doen in de kwaliteit van de bescherming. Met F-secure brengt u uw beveiliging naar het hoogste niveau tegen lagere kosten dan u nu gewend bent.

Overstappen naar een andere antivirus- malware oplossing betekent vaak extra kosten omdat het omzetten in een aantal situaties veel tijd vergt.

Door de onderstaande aanbieding heeft u voldoende tijd om over te stappen naar de F-secure oplossing zonder dubbele licentiekosten.
U kunt nu gebruik maken van de aanbieding, waarbij u 1 jaar gratis krijgt bij een 3 jarige licentie!

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met de verkoop afdeling van Aces via telefoonnummer 040 – 264 53 00 of laat via de onderstaande velden een bericht achter.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×