Lunch & Learn: Krijg grip op uw Back-up & Recovery uitdagingen!

Lunch & Learn ACES IT en Dell EMC

Lunch & Learn: Krijg grip op uw Back-up & Recovery uitdagingen!

Dell EMC en ACES IT organiseren op 23 oktober te Nieuwegein

null

Onderwerp: Krijg grip op uw Back-up & Recovery uitdagingen!

null

We leven in een digitaal tijdperk waarin data een onmisbare factor is voor vele organisaties. Door de groeiende berg aan data en nieuwe wetten beginnen de kosten van back-up en recovery flink uit de hand te lopen. De investering van een goede back-upomgeving overstijgt vaak de investering van de aanwezige centrale opslagomgeving.

Tijdens deze gratis interactieve kennissessie, verzorgd door ACES IT en Dell EMC, staan de back-up & recovery uitdagingen anno 2018 centraal. Na deze kennissessie bent u op de hoogte van de ins en outs van relevante back-up & recovery kwesties; en nog belangrijker, beschikt u over waardevolle kennis hoe u hier grip op kunt krijgen. Dit zal gedaan worden aan de hand van praktijksituaties en strategieën die u in uw toekomstige situaties kunt gebruiken. Uiteraard worden belangrijke aspecten zoals cloudopslag technieken en security niet uit het oog verloren tijdens deze sessie.

Een aantal onderwerpen die aan bod komen zijn: Hoe ga je om met back-up beleid? Hoe zit het met bewaartermijnen en wat is de rol van archivering? Wat is de impact van de AVG op back-up & recovery?

Vervolgens presenteert Dell EMC de laatste ontwikkelingen op het gebied van back-up en recovery zoals “converged back-up technologie” die een belangrijk onderdeel kunnen zijn van de eerder genoemde uitdagingen. Hieronder een voorbeeld van een laatste ontwikkeling: de Integrated Data Protection Applicance van Dell EMC.

 

Deze dag bieden wij onze genodigde relaties kosteloos aan waarbij voor een heerlijke lunch wordt gezorgd.

De plaatsen zijn beperkt dus registreer op tijd! Schrijf u in en kom 23 oktober naar Nieuwegein.

De agenda ziet er als volgt uit:
9.30 – 10.00  Ontvangst en koffie
10.00 – 11.00 Presentatie “Grip op Back-up uitdagingen” (ACES IT)
11.00 – 12.00 Presentatie “Data Protectie ontwikkelingen” (Dell EMC)
12.00 – 13.00 Vragen en aansluitend een lunch

Parkeren is kosteloos

Let op:
Deze uitnodiging is alleen geldig voor medewerkers bij lokale overheden of genodigden van ACES IT en Dell EMC

Heeft u vragen of opmerkingen over deze kennissessie neem dan contact op met ACES IT via nummer 040-264 53 00 of laat hieronder uw bericht achter.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×