Maak jij het verschil? Aces is op zoek naar een System Engineer

Maak jij het verschil? Aces is op zoek naar een System Engineer

Maak jij het verschil? Aces is op zoek naar een System Engineer (m/v)

null

10-10-2019

Ben jij ook iemand die weet hoe belangrijk het is om altijd internet en je werkplek beschikbaar te hebben? Tegenwoordig is een altijd beschikbare en veilig online dienstverlening en/of productie omgeving de levensader van iedere organisatie.

Onze dienstverlening zorgt ervoor dat onze klanten altijd kunnen beschikken over innovatieve, snelle en beschikbare IT infrastructuren.

Heb jij de nodige ervaring en wil je je graag verder ontwikkelen, werken in hoogwaardige IT omgevingen bij onze relaties? Dan is werken bij Aces de slimste vervolgstap voor je carrière.

De functie System Engineer
Als System Engineer werk je bij klanten om zelfstandig of in teamverband hoogstaande technische oplossingen te implementeren en/of te beheren. Het werkgebied is breed en strekt zich uit van actieve netwerkcomponenten tot en met gespecialiseerde applicaties. De focus van veel projecten ligt momenteel bij de implementatie van storage systemen en het opzetten van gevirtualiseerde server- en werkplekomgevingen. De werkzaamheden worden veelal in projectvorm uitgevoerd, maar het kan ook voorkomen dat je ingezet wordt binnen de organisatie van één van onze klanten om netwerk ondersteunende diensten uit te voeren. Een andere rol die je vervult is het op technisch vlak ondersteunen van de commercieel adviseur bij verkoopgesprekken tijdens de pre-sales fase van een offertetraject.

De kandidaat
Je bent iemand die passie heeft voor IT, je bent zeer klantgericht en communicatief vaardig. Daarnaast kun je zelfstandig werken, maar je bent ook een goede teamspeler. Je bent creatief in het vinden van oplossingen, stressbestendig, klant- en servicegericht en ziet complexe problemen als een uitdaging. Je kunt jezelf snel aanpassen aan wisselende werkomgevingen en je vindt het niet erg om regelmatig te maken te krijgen met langere werk-en reistijden.

Functie eisen
Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over een ICT-opleiding op minimaal een MBO niveau (of een vergelijkbaar niveau opgedaan door werkervaring), heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de ICT en je hebt kennis van:

  • Microsoft Server 2008/12, Active Directory en Exchange oplossingen;
  • VMware virtualisatie vSphere en vCenter;
  • Kennis van netwerk infrastructuur (routers, switches, firewalls, TCP/IP en vlan’s);
  • Werkplekbeheer;
  • Back-up en Security oplossingen.

Zowel kennis van Citrix oplossingen als van storage oplossingen, ervaring met de RES software producten is voor deze functie een pré. Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B.

Geboden wordt
Een baan bij ACES staat garant voor dynamiek, uitdaging en een grote mate van zelfstandigheid. ACES is een kleine, informele maar professionele organisatie waarin je mee kan groeien. Zij biedt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. ACES bied je tevens de gelegenheid tot persoonlijke ontwikkeling middels relevante studie, trainingen en certificeringen.

Interesse?
Herken je jezelf in het geschetste beeld dan nodigen we je van harte uit tot het sturen van een sollicitatie naar ACES!

Je kunt je CV met motivatiebrief sturen naar Edwin.Daems@aces-it.nl of per post naar ACES B.V., Dillenburgstraat 49, 5652 AM te Eindhoven, t.a.v. Edwin Daems. Voor meer informatie kun je hier terecht of contact opnemen via telefoonnummer 040-264 5300.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×