Maak jij het verschil? Aces is op zoek naar een System Engineer

Maak jij het verschil? Aces is op zoek naar een System Engineer

Maak jij het verschil? Aces is op zoek naar een System Engineer (m/v)

null

Heb jij een passie voor ICT?

Ben jij iemand die het heerlijk vindt een afwisselende en technisch uitdagende baan te hebben waarin jouw kennis en ervaring continue groeit? 

Kun jij ook zo enthousiast worden van een tevreden en blije klant?

Is het antwoord 3x JA? Dan passen wij goed bij elkaar!

 

Tegenwoordig is een altijd beschikbare en veilige online dienstverlening en/of productie omgeving de levensader van iedere organisatie.

Onze dienstverlening zorgt ervoor dat onze klanten altijd kunnen beschikken over innovatieve, veilige, snelle en beschikbare IT infrastructuren.

Heb jij de nodige ervaring en wil je je graag verder ontwikkelen en werken in hoogwaardige IT omgevingen bij onze relaties? Dan is werken bij ACES IT de slimste vervolgstap voor je carrière.

 

De functie System Engineer
Als System Engineer werk je bij klanten om zelfstandig of in teamverband hoogstaande technische oplossingen te implementeren en/of te beheren. Het werkgebied is breed en strekt zich uit van actieve netwerkcomponenten tot en met gespecialiseerde applicaties. De focus van veel projecten ligt momenteel bij de implementatie van storage systemen en het opzetten van gevirtualiseerde server- en werkplekomgevingen. De werkzaamheden worden veelal in projectvorm uitgevoerd, maar het kan ook voorkomen dat je ingezet wordt binnen de organisatie van één van onze klanten om netwerk ondersteunende diensten uit te voeren. Een andere rol die je vervult is het op technisch vlak ondersteunen van de commercieel adviseur bij verkoopgesprekken tijdens de pre-sales fase van een offertetraject.

De kandidaat
Je bent iemand die passie heeft voor IT, je bent zeer klantgericht en communicatief vaardig. Daarnaast kun je zelfstandig werken, maar je bent ook een goede teamspeler. Je bent creatief in het vinden van oplossingen, stressbestendig, klant- en servicegericht, ziet complexe problemen als een uitdaging en kunt jezelf snel aanpassen aan wisselende werkomgevingen.

Functie eisen
Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over een ICT-opleiding op minimaal een MBO niveau (of een vergelijkbaar niveau opgedaan door werkervaring), heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de ICT en je hebt kennis van:

  • Microsoft Server 2012/2016/2019, Active Directory en Exchange oplossingen
  • VMware virtualisatie: vSphere, vCenter en Horizon View
  • Kennis van netwerk infrastructuur (routers, switches, firewalls, TCP/IP en vlan’s)

Het is een pré wanneer je kennis en ervaring hebt in een of meer van de volgende onderwerpen:

  • Back-up oplossingen
  • Security oplossingen
  • Microsoft Cloud Services (Office365, Azure etc.)
  • Citrix
  • Ivanti producten

Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B.

Geboden wordt
Een baan bij ACES IT staat garant voor dynamiek, uitdaging en een grote mate van zelfstandigheid. ACES IT is een kleine, informele maar professionele organisatie waarin je mee kan groeien. Zij biedt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. ACES IT biedt je tevens de gelegenheid tot persoonlijke ontwikkeling middels relevante studie, trainingen en certificeringen.

Interesse?
Herken je jezelf in het geschetste beeld dan nodigen we je van harte uit tot het sturen van een sollicitatie naar ACES IT!

Je kunt je CV met motivatiebrief sturen naar Edwin.Daems@aces-it.nl of per post naar ACES B.V., Dillenburgstraat 49, 5652 AM te Eindhoven, t.a.v. Edwin Daems. Voor meer informatie kun je hier terecht of contact opnemen via telefoonnummer 040-264 5300.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×