Bent u op zoek naar een tijdelijke ICT Professional?

Aces IT professionals

Bent u op zoek naar een tijdelijke ICT Professional?

Hoe lost u het tijdelijke capaciteitsprobleem binnen uw IT beheerafdeling op?

null

IT Servicedesk - Systeembeheer - Projectondersteuning - Projectleiding

null

Iedere IT organisatie heeft regelmatig behoefte aan tijdelijk extra capaciteit op de beheer- of servicedesk afdeling. Aces is dé perfecte partner om dit tekort voor u op maat in te vullen. Wij ontzorgen sinds vele jaren een groot aantal gemeenten met tijdelijke en/of periodieke ondersteuning op beheerafdelingen. Wij hebben een ICT professional beschikbaar op elk gewenst niveau.

Onze relaties waarderen ons vooral vanwege de proactieve houding van onze medewerkers, hun specifieke ICT kennis en hun ervaring met gemeentelijke omgevingen.

Het aantal projecten die voortkomen uit gemeentelijke samenwerkingsverbanden of fusies stijgt nog steeds. Een groot aantal gemeenten kiest ervoor om de belangrijke taken door eigen ICT medewerkers uit te laten voeren. Ook in deze situaties biedt Aces een perfecte tijdelijke aanvulling om de continuïteit van uw beheerafdeling en dus uw gebruikers te garanderen.

Flexibele detachering door specialisten met kennis en ervaring van de lokale overheid

null

Onze ondersteuning biedt een uitkomst in de volgende situaties:

Bij vakantie of tijdelijke uitval van eigen medewerkers
Tijdens de inzet van eigen medewerkers in projecten
Als tijdelijke capaciteitsaanvulling
Tijdelijk inhuur van expertise

Aces borgt dat haar mensen continu up-to-date zijn van de laatste technieken en ontwikkelingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over dienstverbanden, opleidingen, verzuim en andere personele zaken.

Onze kracht is dat we niet één persoon detacheren maar ervoor zorgen dat er altijd tenminste één andere Aces medewerker op de hoogte is van uw situatie en omgeving.  Dat betekent dat er altijd een back-up is voor de vaste Aces professional. Dat is de continuïteit die wij u standaard bieden.

Aces wordt door haar klanten gezien als een betrouwbare partner en zij voorziet lokale overheden al zo’n 20 jaar met ICT oplossingen. Aces levert de kennis en expertise om gezamenlijk uw ICT-uitdagingen het hoofd te bieden. Ons dienstenpakket is veelomvattend te noemen: van conceptontwikkeling tot het beheer van geïmplementeerde omgevingen.

Meer informatie

Ga via deze URL naar onze dienstenpagina of neem voor meer informatie contact op met de verkoop afdeling van Aces via telefoonnummer 040 – 264 53 00 of laat via de onderstaande velden een bericht achter.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×