SonicWall – verlengen of upgraden? Wat is de verstandige keuze?

SonicWall – verlengen of upgraden? Wat is de verstandige keuze?

Uw SonicWall firewall verlengen of upgraden? Wat is de verstandige keuze?

null
BoothGraphics-NOAM-10x10-COG-4931-FINAL

Digitale dreigingen

In haar laatste Cyber Threat rapport laat SonicWall zien dat het aantal ransomware aanvallen wereldwijd nog steeds enorm stijgt, zelfs met 151% ten opzichte van dezelfde periode in 2020. Een van de redenen van deze sterke stijging is dat het opzetten van een ransomware aanval steeds eenvoudiger wordt. Er zijn zelfs al websites waarop er een ransomware-as-a-service gekocht kan worden, inclusief 24×7 helpddesk support!

Reden genoeg dus om ervoor te zorgen dat de beveiliging van uw netwerk 100% in orde is. Zoals u ook thuis, om inbraak te voorkomen, als eerste zorgt voor goede sloten op de buitendeuren, zo ook is een firewall uw eerste beveiliging tegen ransomware en andere hacking aanvallen. Zorg dus voor een firewall met de laatste technieken die ook nog krachtig genoeg is om, naast alle beveiligingschecks, de performance voor uw medewerkers op een goed niveau te houden.

Heeft uw huidige firewall nog actieve security services/support? Geen zorgen, in het SonicWall Secure Upgrade programma neemt u dit gewoon mee naar uw nieuwe firewall.

10 redenen om te kiezen voor Generatie 7 firewalls van SonicWall ten opzichte van Generatie 6:

  1. Voorzien zijn van de laatste technieken tegen digitale dreigingen
  2. De overgang naar de cloud zorgt voor meer performance behoefte van de firewall, Generatie 7 firewalls bieden tot 3 keer meer performance (SPI, DPI en DPI-SSL). 
  3. Ondersteuning van nieuwe SSL standaarden, zoals TLS 1.3 (geadviseerd door het NCSC)
  4. Cloud applicaties nemen meer sessies op de firewall in beslag, Generatie 7 bied tot wel 15 keer meer connecties per seconde.
  5. De nieuwe generatie firewalls zijn voorzijn van ons nieuwe SonicOS 7.0 besturingssysteem. Meer gebruikersgemak, gemakkelijkere rapportage, analyses en logging.
  6. Multi-gigabit (2.5/5/10G), fiber interfaces (SFP+, SFP) en een hogere poortdichtheid (8 vs. 5 poorten).
  7. Mogelijkheid tot uitbreiden extra storage en redundante power supply.
  8. Flexibiliteit om tot wel 8 keer meer site-to-site VPN tunnels op te zetten.
  9. Op ieder type TZ series is high-availability beschikbaar (toegewijde HA units)
  10. Eenvoudig beheer, rapportage en analytisch inzicht op ieder type Generatie 7 firewall door middel van Network Security Manager (NSM). 

Upgraden naar een SonicWall Gen7 biedt veel toegvoegde veiligheid, snelheid en functionaliteit, maar ook ........

is het vaak goedkoper dan het verlengen van uw huidige SonicWall. Bell voor meer info: 040-2645300 of stuur een email naar: verkoop@aces-it.nl

nsa2700
tz-series

Meer informatie

Wilt u meer informatie over SonicWall oplossingen en aanbiedingen?
Neem dan contact op met de verkoop afdeling van ACES IT via telefoonnummer 040 – 264 53 00, stuur een E-mail naar verkoop@aces-it.nl of laat via onderstaande velden een bericht achter.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×