VMware wijzigt diverse VMware (vSphere) licenties, wat betekent dit voor uw organisatie?

plan op tijd de invoering van email authenticatie

VMware wijzigt diverse VMware (vSphere) licenties, wat betekent dit voor uw organisatie?

VMware wijzigt diverse VMware (vSphere) licenties, wat betekent dit voor uw organisatie?

null

Het overgrote deel van de IT omgevingen, zo ook de meeste relaties van Aces werken met de toonaangevende VMware virtualisatie oplossingen. Per 1 maart heeft VMware een aantal wijzigingen in bundels en in vSphere doorgevoerd. Hierdoor komen er echter ook een aantal oplossingen te vervallen of worden gewijzigd. Voor bestaande licenties verandert er op dit moment niets, maar het is wel zaak om voorbereid te zijn op de eventuele toekomstige consequenties voor u.

Voor uw beeldvorming zetten wij de belangrijkste wijzigingen op een rij:wist-u-dat-vmware

  • vSphere Enterprise vervalt en organisaties kunnen bij een versie upgrade kiezen tussen vSphere Standard en vSphere Enterprise Plus editie.
  • vCenter Server Standard wordt in prijs verhoogd.
  • vSOM Standard en vSOM Enterprise vervallen. U kunt alleen nog kiezen voor vSOM Enterprise Plus. In deze bundel zit vSphere Enterprise Plus met vRealize Operations Standard.
  • Gratis Log Insight (limited version) bij vCenter Server Standard.
  • vRealize Suite en vCloud Suite zijn gelijk getrokken wat inhoud betreft per editie.

Zodra de maintenance en support op uw huidige licenties komen te vervallen zult u bij het vernieuwen hiervan een keuze moeten maken. Wij adviseren onze klanten om hier vooraf goed over na te denken.
vSphere Enterprise is af te nemen tot uiterlijk 1 april 2016. Klanten die in het bezit zijn van de huidige vSphere Enterprise versie worden ondersteund tot 2020. Echter deze licenties kunnen niet ge-upgraded worden naar vSphere 7 of hoger, u dient dan voor een up- of downgrade te kiezen. Klik hier voor de VMware support voorwaarden

U kunt uw support periode gewoon laten doorlopen en na afloop kiezen voor een upgrade naar vSphere Enterprise Plus versie X. Indien u echter voor 25 juni 2016 kiest voor een upgrade, dan kunt u gebruik maken van een aantrekkelijke upgradekorting van 50%.

De meest voorkomende veranderingen:
Indien u naar aanleiding van deze wijzigingen vragen heeft en meer informatie wenst over wat deze wijzigingen specifiek voor uw organisatie betekent helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact op met Aces zodat we u tijdig kunnen adviseren met de verschillende mogelijkheden en u tijdig de juiste beslissing kunt nemen. U kunt ons bereiken via nummer 040-264 5300 of via het mailadres verkoop@aces-it.nl

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×