Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

null

Aces is op zoek naar een System Engineer (m/v)
Als System Engineer word je ingezet bij klanten om zelfstandig of in teamverband hoogstaande technische oplossingen te implementeren en/of te beheren. Het werkgebied is breed en strekt zich uit van actieve netwerkcomponenten tot en met gespecialiseerde applicaties. De focus van veel projecten ligt momenteel bij de implementatie van storage systemen en het opzetten van gevirtualiseerde server- en werkplekomgevingen. De werkzaamheden worden veelal in projectvorm uitgevoerd, maar het kan ook voorkomen dat je ingezet wordt binnen de organisatie van één van onze klanten teneinde netwerkondersteunende diensten uit te voeren. Een andere rol die je vervult is het tijdens de pre-sales fase van een offertetraject ondersteunen van de commercieel adviseur op technisch vlak tijdens de verkoopgesprekken

De kandidaat
bent iemand die passie heeft voor IT, zeer klantgericht en communicatief vaardig. Daarnaast kun je zelfstandig werken, maar je bent ook een goede teamspeler. Je bent creatief in het vinden van oplossingen, stressbestendig, klant- en servicegericht en ziet complexe problemen als een uitdaging. Je kunt jezelf snel aanpassen aan wisselende werkomgevingen en je vindt het niet erg om regelmatig te maken te krijgen met langere reistijden.

Functie eisen
Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over een ICT-opleiding op minimaal een MBO niveau (of een vergelijkbaar niveau opgedaan door werkervaring) en heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de ICT en je hebt kennis van:

  • Microsoft Server 2008/12, Active Directory en Exchange oplossingen;
  • VMware virtualisatie vSphere en vCenter;
  • Kennis van netwerk infrastructuur (routers, switches, firewalls, TCP/IP en vlan’s);
  • Werkplekbeheer;
  • Back-up en Security oplossingen.

Zowel kennis van Citrix oplossingen als van storage oplossingen, ervaring met de RESsoftware producten is voor deze functie een pré. Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B.

Geboden wordt
Een baan bij ACES staat garant voor dynamiek, uitdaging en een grote mate van zelfstandigheid. ACES is een kleine, informele maar professionele organisatie waarin je mee kan groeien. Zij biedt een marktconform salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?
Indien je geïnteresseerd bent in de aangeboden vacature kun je jouw CV met brief sturen naar Edwin.Daems@aces-it.nl of per post naar ACES B.V., Dillenburgstraat 49, 5652 AM te Eindhoven, t.a.v. Edwin Daems. Voor meer informatie kun je terecht op www.aces-it.nl of contact opnemen via telefoonnummer 040-264 5300.

Wie is Aces?
ACES is een bedrijf met een familiaire sfeer en een open organisatiecultuur. Naast professionaliteit en servicegerichtheid staat collegialiteit bij ons hoog in het vaandel. Wij verwachten van onze medewerkers dat ze zowel individueel als in teamverband op een plezierige en professionele wijze kwaliteit kunnen leveren.

In een dynamische wereld als de ICT-wereld wordt er van de medewerkers verwacht dat hij/zij er plezier aan beleven continue bij te blijven met de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Ook het uitbreiden en verdiepen van kennis is een belangrijke factor binnen ACES. Uiteraard zullen wij hier de mogelijkheden voor bieden.

Herken je jezelf in het geschetste beeld dan nodigen we je van harte uit tot het sturen van een open sollicitatie naar ACES!

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×