Met onze proactieve Security dienst nemen wij uw netwerk security uit handen

null

De security uitdaging

Security en firewallbeheer zijn een uitdaging voor veel organisaties. ACES IT biedt een Managed Next Generation Security Service, afgekort SECaaS, om uw netwerk zo veilig mogelijk te houden. In deze dienst bieden wij u een oplossing gebaseerd op de nieuwst beschikbare techniek. Deze wordt volledig door onze specialisten beheerd. Dit resulteert in het meest optimale beveiligingsniveau voor uw organisatie.

De belangrijkste reden om deze dienst aan te bieden is dat wij een sterke groei van de security bedreigingen zien. Nieuwe uiterst “slimme” bedreigiCyber Securityngen zoals bv. randsome- en cryptoware nemen hand over hand toe. Het gevolg hiervan is dat op dit moment al zo’n 70% van alle gebruikers dagelijks met dit soort bedreigingen wordt geconfronteerd. In de meeste gevallen is men zich hier niet eens van bewust. We durven wel te stellen dat het niet is óf, maar wanneer uw organisatie het slachtoffer wordt van één van de vele bedreigingen. Dit kan leiden tot tijdelijke onbeschikbaarheid van uw omgeving maar ook tot verlies van belangrijke data. Ook heeft u te maken met nieuwe regelgeving zoals de nieuwe Europese wet databescherming (GDPR/AVG) of de meldplicht datalekken. Deze verplichten u om een goed beveilignsniveau te realiseren. Kortom de gevolgen  hebben op meerdere vlakken grote impact voor u!

Om uw netwerk zo veilig mogelijk te houden is het daarom essentieel dat uw security omgeving up-to-date blijft op basis van de laatste technologie. De kennis up-to-date houden en scherp blijven op nieuwe security bedreigingen vereist echter grote inspanningen. Daarom biedt ACES IT de SECaaS dienst waarmee u volledig wordt ontzorgd.

Outsource uw netwerk security met een proactieve turn-key dienst bij een trusted advisor en security expert

null

Wat is SECaaS

Ontzorging door Aces SECaaS

Met de proactieve dienst SECaaS biedt ACES IT een hoogwaardige totaaloplossing op het gebied van netwerksecurity op basis van een flexibel abonnementsmodel. ACES IT voorziet in de benodigde hard- en software, waarbij uw omgeving nauwkeurig wordt beheerd en gemonitord door gecertificeerde specialisten. SECaaS wordt als dienst perfect afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. De omgeving kan altijd flexibel opgeschaald worden naar gelang de benodigdheden groter worden binnen uw organisatie. U betaalt een maandelijks bedrag voor het gebruik van de totale securityoplossing, wij regelen de rest.

Niet alleen bestaat deze dienstverlening uit het leveren en aansluiten van de apparatuur, ook het beheren en de actieve monitoring van de totaaloplossing nemen wij u uit handen. Dit pakket aan dienstverlenende factoren maakt dat de klanten van onze Security as a Service oplossing een totale ontzorging ervaren. Naast de beste apparatuur levert ACES IT uitstekende ondersteuning door specialisten.

Een onderdeel van de geleverde dienst is dat wij u wekelijks een heldere rapportage aanleveren en dat er periodiek een optimalisatiegesprek bij u op locatie wordt gevoerd. Tijdens dit gesprek bespreken wij de rapportages en zetten we de bevindingen eventueel om in actiepunten.

ACES IT biedt met deze dienst meer dan alleen de primaire netwerkbeveiliging. U kunt desgewenst op dezelfde werkwijze gebruik maken van oplossingen op gebied van verhoogde beschikbaarheid van netwerkbeveiliging, beveiligde externe toegang en e-mail beveiliging en encryptie.

De 10 voordelen van SECaaS

null

De 10 voordelen van SECaaS voor u

  1.  Outsource uw netwerk security met een proactieve turn-key oplossing bij een trusted advisor en security expert.
  2.  De meest optimale bescherming.
  3.  Vaste maandelijkse kosten.
  4.  Kostenverlaging op mensen en middelen.
  5.  Actief beheer.
  6.  Na 12 maanden kunt u kosteloos de technologie upgraden (nieuwe hardware).
  7.  Volledige technische ondersteuning ‘as a service’ door SonicWALL-certified engineers.
  8.  U bent beter beschermd door altijd door ons uitgevoerde firmware, software en security updates.
  9.  U bent altijd op de hoogte van uw security status door de wekelijkse netwerk en security rapportage.
  10.  Standaard wekelijks een off-site SonicWALL configuratieback-up.

Een volledig scala aan services om uw omgeving te beschermen

null

Wij bieden de volgende “Managed” Security services

SecaaS Services

De SECaaS dienst is uitbreidbaar met diverse opties. Hierbij kunt u denken aan anti-virus/anti-spy oplossingen van Kaspersky of McAfee maar ook de hieronder beschreven “capture” oplossing. De SLA kan desgewenst aangepast worden voor klanten met specifieke SLA wensen.

 

Aces levert de SECaaS dienst op basis van duidelijke afspraken.

SLA SECaaS

Onderscheidende functionaliteit waardoor wij u nog beter beschermen

null

Capture Advanced Threat Protection

Optioneel heeft u de mogelijkheid om de Next-Gen firewalls, en binnenkort haar e-mailsecurity oplossingen, uit te voeren met de nieuwe Capture Advanced Threat Protection (ATP).  Deze service helpt organisaties zich tegen de huidige en steeds veranderende cyberbedreigingen te beschermen.

De Capture ATP biedt een flexibele aanpak, waarbij meerdere analyse-tools in een ‘sandbox’ worden gecombineerd. Hiervoor worden drie detectiemechanismen VMRay, Lastline en de Sandbox engine ingezet. Het resultaat is bescherming op drie niveaus, die organisaties tegenwoordig nodig hebben tegen de huidige bedreigingen waarvan de precieze natuur (oftewel signatuur) vaak niet bekend is.

De combinatie van VMRay Analyzer, Lastline Breach Detection en Sandboxing onderzoekt verdachte objecten tegelijkertijd. De oplossing analyseert niet alleen bestanden, maar rapporteert ook verdacht gedrag. Daarnaast zorgt het beveiligingsmechanisme er ook voor dat ‘mogelijke’ malware aan de gateway wordt geblokkeerd tot bepaald is of het veilig is of niet (‘block until verdict’). Deze service is optioneel toe te voegen.

SSL Inspection and Decryption (DPI SSL)

Op dit moment wordt zo’n 35% van de webdiensten op basis van van “veilige” SSL encryptie technologie afgehandeld. Binnen nu en 3 jaar verwacht men dat zo’n 80% van het internetverkeer alleen nog op deze wijze afgehandeld zal worden. Hierbij dient u te denken aan alle diensten van bv. Facebook, Google en Dropbox. Diensten die gebruik maken van SSL encryptie zijn potentieel een risico omdat SSL verkeer bij veel organisaties niet gescand wordt op bedreigingen. De SECaaS dienst maakt standaard gebruik van deze decryptie technologie om voor een groot aantal gebruikers tegelijkertijd dit verkeer te controleren.

SonicWALL technologie

SECaaS beveiligd netwerk

 Application intelligence and control

De Application intelligence and control feature zorgt ervoor dat er geen bandbreedte verloren gaat. Veel firewalls zorgen wel voor een goede bescherming van uw netwerk, maar vertragen hiermee ook de performance van uw netwerk. Dankzij de Application intelligence and control feature heeft u altijd de mogelijkheid om applicatiebeheer op meerdere niveaus te realiseren en de performance van uw netwerk te optimaliseren. Onderdeel hiervan is tevens de Application Flow Monitor waarmee u real-time gegevens verkrijgt van applicaties, inkomend en uitgaande bandbreedte, actieve websites en activiteiten van gebruikers zodat u het gebruik van uw netwerk kunt controleren en beheren.

Bent u al geïnteresseerd ?

null

Bent u geïnteresseerd in een nadere toelichting op de verschillende mogelijkheden, de investering en onze aanpak? Vul hieronder uw naam, email adres en telefoonnummer in dan nemen wij contact met u op.

×