SonicWall heeft al 25 jaar ervaring in het bestrijden van cybercriminaliteit en overige security vraagstukken. Dit zie je terug in hun krachtige, intelligente oplossingen voor netwerkbeveiliging en gegevensbescherming.

Buiten de geavanceerde firewall oplossingen biedt SonicWall ook perfecte oplossingen voor Email security, beveiligde draadloze netwerken (WiFi), beveiligde VPN verbindingen voor communicatie met mobiele devices, en WAN acceleration. SonicWall biedt zowel appliances aan als software-based producten. Met haar producten biedt SonicWall haar klanten de kans om deep secure protection toe te passen zonder verlies van netwerkprestaties.

ACES IT is al vele jaren een ervaren SonicWall partner. Wij kunnen u dus uitstekend helpen bij het advies, het leveren en het implementeren van SonicWall oplossingen. Het is tevens mogelijk om een uitgekiende beveiligingsoplossing volledig door ACES IT te laten beheren en bewaken.

Hieronder vindt u een kleine greep uit de geavanceerde technieken die SonicWall gebruikt om u te beschermen.

SonicWall laat jaarlijks een uitgebreid, wereldwijd onderzoek doen naar hoe het bedreigings-landschap zich over de jaren ontwikkeld. Via de knop hieronder kunt u dit zeer interessante raport gratis downloaden.

SonicWall Capture Cloud Platform

Wat maakt Sonicwall écht onderscheidend in de Security markt? En voor klanten een belangrijk reden om de overstap naar SonicWall te maken: dat is het SonicWall Capture Cloud platform? Eén makkelijk  te beheren Cloud platform waarin alle security aspecten bijeenkomen. Dit is belangrijk ter ondersteuning van de diverse GDPR/AVG uitdagingen.

Capture Cloud integreert veiligheid, management, analytics en real-time threat intelligence nauwsluitend in het volledige netwerk van een organisatie, e-mail, mobiele- en cloudbeveiligingsproducten.

SonicWall President en CEO Bill Connor:

Het winnen van de cyber-wapenwedloop vereist een consistente, flexibele en betrouwbare stroom van real-time cyber threat intelligence. Het nieuwe SonicWall Capture Cloud Platform zorgt ervoor dat organisaties altijd worden beschermd door de allerlaatste informatie – updates, handtekeningen en waarschuwingen – om hun netwerken automatisch te verdedigen tegen de meest geavanceerde cyberaanvallen.

SonicWall Capture Cloud

DPI-SSL

Meer dan 60% van het webverkeer in uw organisatie wordt NIET gecontroleerd op bedreigingen?

De opkomst van veilige websites (HTTPS) en ander encrypted dataverkeer (TLS/SSL) heeft er voor gezorgd dat momenteel al meer dan 60% van al het dataverkeer encrypted is. Dit percentage zal de komende tijd alleen maar blijven groeien. Encryptie biedt veiligheid doordat de inhoud van het data-pakket versleuteld is waardoor het alleen leesbaar is voor de ontvanger. Hierdoor wordt het Internet een stuk veiliger en dat is natuurlijk mooi. Maar deze extra veiligheid heeft ook nadelige consequenties.

Encrypted verkeer wordt namelijk door de meeste firewalls niet gescand! Er zijn complexe technieken nodig om de inhoud van een encrypted datapakket te kunnen scannen op bedreigingen. Deze techniek heet DPI-SSL.

Uiteraard wilt u niet dat meer dan 60% van de data die uw netwerk binnenkomt ongecontroleerd mag passeren. Om dit te voorkomen dient u dus DPI-SSL te gebruiken

SonicWall is een van de weinige fabrikanten die deze vorm van inspectie goed heeft ontwikkeld. Alle Next-generation Firewalls van SonicWall hebben de mogelijk om DPI-SSL te gebruiken.

Capture Advanced Threat Protection

Capture Advanced Threat Protection (Capture ATP) beschermt tegen cyberdreigingen en zelfs tegen zero-day aanvallen door een driedubbele bescherming. De combinatie van VMRay Analyzer, Lastline Breach Detection én SonicWall Sandbox onderzoekt verdachte objecten tegelijkertijd. Deze techniek analyseert niet alleen bestanden maar rapporteert ook verdacht gedrag. Mogelijke malware wordt aan de gateway geblokkeerd tot een vonnis is geveld (‘block until verdict’). Het resultaat is bescherming op 3 niveaus, wat tegenwoordig nodig is omdat de precieze natuur van de huidige bedreigingen vaak niet bekend is.

RFI-DPI

SonicWall gebruikt zelf ontwikkelde, unieke technieken zoals de gepatenteerde Reassembly-Free Deep Packet Inspection (RF-DPI). Met deze techniek wordt netwerkverkeer op een zeer gedetailleerd niveau gescand, gecontroleerd en beheerd. RF-DPI wordt toegepast in de beveiliging tegen spam, virussen, phishing en tevens in het beheren van bandbreedte en toegangscontrole tot zowel het interne netwerk als het Internet.

Wilt u eens met ons praten over de voordelen en mogelijkheden van een goede beveiliging? Maak dan, uiteraard geheel vrijblijvend, een afspraak met een van onze adviseurs. Stuur voor contact een mail naar: verkoop@aces-it.nl, bel 040 – 24 45 300 of vul onderstaand formulier in.

×