ACES Wint EMC Partner Award

ACES Wint EMC Partner Award

ACES Wint EMC Partner Award

null

07-03-2016

EMC Nederland heeft tijdens het jaarlijkse EMC Partners Award evenement op 7 maart de EMC Channel Partner Awards uitgereikt aan ACES. Deze award wordt uitgereikt aan partners van EMC die zich in de markt sterk onderscheiden in het kader van sales, innovatie en specialisatie. Edwin Daems (eigenaar en management consultant), heeft namens Aces de prijs ‘SMB Partner of the Year’ uit handen van Eelco Wanders, Director Channel & Midmarket Territory van EMC mogen ontvangen.

“Het kanaal is voor ons van levensbelang, een groot deel van onze omzet komt via onze channel partners. Daarom zijn we trots op ons sterke partnernetwerk en investeren we veel in ons uitgebreide partnerprogramma. De partners die dit jaar een award in de wacht hebben gesleept zijn enorm betrokken en hebben een geweldige omzet in EMC-oplossingen laten zien. Daar zijn we vanzelfsprekend zeer verheugd over”, aldus Eelco Wanders.

Edwin Daems: “We zijn zeer trots op deze award. De award zien wij als een bevestiging van een jarenlange investering in elkaar met mooie projectresultaten bij onze klanten! We zijn ervan overtuigd dat onze specialistische kennis in combinatie met de visie en het innovatieve portfolio van EMC blijft zorgen voor tevreden klanten van ACES”.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met de verkoop afdeling van Aces via telefoonnummer 040 – 264 53 00 of via verkoop@aces-it.nl

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×