GGI-Netwerk, heeft u de juiste kennis in huis om dit correct in te richten?

foto-voor-nieuwsbericht

GGI-Netwerk, heeft u de juiste kennis in huis om dit correct in te richten?

Het inrichten van GGI-Netwerk is een complex gebeuren. Wij kunnen u hier bij helpen.

null
foto-voor-nieuwsbericht

Ongetwijfeld bent u op de hoogte van de Gemeentelijke Gemeenschappelijke Infrastructuur (GGI). Een mooi initiatief, gerealiseerd door VNG /VNG Realisatie, waardoor samenwerken tussen gemeenten en andere overheden beter, veiliger en gemakkelijker wordt.

Een van de onderdelen van de GGI is GGI-Netwerk: een beveiligd landelijk datanetwerk speciaal voor gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden. GGI-Netwerk is een besloten datacommunicatienetwerk dat onderdeel is van het overheidsbrede Diginetwerk. Hiermee heeft een gemeente veilige dataverbindingen met andere overheden, organisaties met een publieke taak en cloud-leveranciers.

GGI Netwerk
Veel gemeenten zijn inmiddels al overgestapt van Gemnet naar het GGI-netwerk. Hebt u ook al plannen om over te stappen?

Het inrichten van uw netwerk op het GGI-Netwerk is geen eenvoudig proces. Er komen erg veel activiteiten bij kijken die diepgaande netwerk expertise vragen. Bij veel gemeenten is deze expertise niet, of niet voldoende aanwezig. Uiteraard kunt u adviezen inwinnen bij VNG maar de uitvoering ligt toch echt bij u zelf.

Gezien het complexe karakter van deze taken zien veel gemeente op tegen de implementatie van GGI-Netwerk en dat is zeer begrijpelijk. Het zijn ten slotte activiteiten die zelden uitgevoerd hoeven te worden en waardoor het niet rendabel is om hiervoor eigen medewerkers op te leiden.

Hier kan ACES IT dan een uitkomst bieden. Onze experts hebben een uitgebreide ervaring met dit soort netwerk aanpassingen en specifieke ervaring met GGI-Netwerk.
Wij kunnen u dan ook uitstekend helpen om GGI-Netwerk op een correcte manier te implementeren.

ACES IT, expert op het gebied van GGI-Netwerk, helpt u met een snelle en perfecte implementatie !

Bel naar 040-264 53 00, E-mail naar verkoop@aces-it.nl of laat via onderstaande velden een bericht achter

Meer informatie

Wilt u zorgenvrij aansluiten aan het GGI-Netwerk?
Neem dan contact op met de verkoop afdeling van ACES IT via telefoonnummer 040 – 264 53 00, stuur een E-mail naar verkoop@aces-it.nl of laat via onderstaande velden een bericht achter.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×