Krijgt u al uw geplande projecten nog af dit jaar?

IT beheer door ACES IT

Krijgt u al uw geplande projecten nog af dit jaar?

Krijgt u al uw geplande projecten nog af dit jaar?

Aces IT  zorgt voor continuïteit op uw servicedesk en beheerafdeling

null
Aces IT diensten

Realiseer uw projectdoelstellingen!

Voor menig IT afdeling betekent het laatste kwartaal een hele drukke periode. De laatste projecten en actiepunten moeten nog worden gerealiseerd. Maar om als IT afdeling de juiste service aan uw gebruikersorganisatie te blijven bieden is een hele uitdaging. Om kwaliteit te blijven bieden is tijdelijke inhuur van een extra IT-professional vaak de oplossing om de doelstellingen te halen.

Aces IT heeft binnenkort weer enkele IT-professionals beschikbaar die u kunnen ondersteunen.

Deze IT-professionals ondersteunen u bij invulling van de volgende functies:

  • 1e lijn ondersteuning op uw ServiceDesk
  • 2e en 3e lijn ondersteuning op uw Beheerafdeling

De medewerkers van Aces IT hebben specifieke kennis van de lokale overheid. Dit betekent dat personeel inwerken tot alleen uw organisatie specifieke zaken beperkt blijft.

Lees op onze pagina branches wat voor gemeenten de voordelen zijn om haar IT te laten beheren de professionals van Aces IT. De pagina beheer geeft een uitgebreider beeld van onze beheerdiensten.

Op dit moment maken zo’n 40 gemeenten gebruik van de expertise van Aces IT. We zijn en blijven dus op de hoogte van wat speelt bij gemeenten en gebruiken onze kennis die we opdoen bij de ene gemeente ook ten gunste van andere gemeenten.

Geïnteresseerd in extra ondersteuning? 

Neem voor meer informatie contact op met de verkoopafdeling van Aces via telefoonnummer 040 – 264 53 00 of laat via de onderstaande velden een bericht achter.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×