Kerstattenties met een bijzondere ’touch’

Kerstattenties met een bijzondere ’touch’

Kerstattenties met een bijzondere 'touch'

null

Vandaag mochten we met trots de prachtige kerstattenties in ontvangst nemen, gemaakt door deze inspirerende leerlingen. Het is een eer om op deze manier bij te dragen aan hun persoonlijke groei en tegelijkertijd onze klanten te verblijden met een unieke kerstattentie.

Bij ACES IT geloven we in betrokkenheid en duurzaamheid, en daarom hebben we dit jaar besloten om onze kerstattenties een bijzondere touch te geven. In samenwerking met de getalenteerde leerlingen en onderwijsassistenten van de Mytylschool Eindhoven hebben we handgemaakte kerstattenties laten samenstellen.

Deze attenties zijn niet zomaar geschenken; ze zijn het resultaat van inzet, creativiteit van deze buitengewone leerlingen met functionele beperkingen. Door dit initiatief kunnen ze niet alleen hun talenten ontplooien, maar ook werken aan hun motoriek en geeft ze ook het gevoel van volwaardig deelnemen aan onze samenleving.

Bij ACES IT streven we ernaar om meer te doen dan alleen zaken. We willen een verschil maken, en dit initiatief is daar een prachtig voorbeeld van. Bedankt aan de Mytylschool Eindhoven voor deze mooie samenwerking.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over ACES IT contact op met de verkoop afdeling van ACES IT via telefoonnummer 040 – 264 53 00 of laat via de onderstaande velden een bericht achter.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×