Verhoog uw e-mailbeveiliging met PowerDMARC en PowerSPF

test

Verhoog uw e-mailbeveiliging met PowerDMARC en PowerSPF

Nieuw via ACES IT: Transformeer uw e-mailbeveiliging en overwin uw SPF-beperkingen met PowerSPF

null
PowerDMARC

Verminder de complexiteit van SPF-beperkingen en beveilig uw e-mail met PowerDMARC!

Ontdek een krachtige oplossing voor de beperking van 10 DNS-verwijzingen binnen SPF met PowerSPF van ACES IT. Wij bieden deze essentiële dienst als een naadloze oplossing, waardoor u het beheer van SPF eenvoudig kunt maken. Implementeer moeiteloos, houd de kosten laag en bescherm uw organisatie tegen e-mailspoofing.

PowerDMARC bestaat uit de volgende onderdelen: PowerDMARC, PowerSPF, gehoste DKIM, PowerBIMI, PowerMTA-STS en PowerTLS-RPT

PowerSPF en PowerDMARC verminderen de complexiteit van SPF-beperkingen en bieden geavanceerde e-mailauthenticatie, beleidscontroles en rapportage, waardoor u beschermd bent tegen e-mailspoofing en phishingaanvallen.

SPF-protocollen spelen een cruciale rol in e-mailbeveiliging, maar de beperking van maximaal 10 DNS-verwijzingen kan voor veel organisaties een ernstige hindernis vormen. Voor bedrijven die anderen toestaan om namens hen e-mails te versturen, kan dit leiden tot onbetrouwbare berichten die worden geweigerd of gemarkeerd door ontvangers.

Stel u voor: uw belangrijke e-mails, onterecht gemarkeerd als onbetrouwbaar. Dit is niet alleen frustrerend voor klanten en partners, maar schaadt ook het vertrouwen in uw organisatie.

Het handmatig beheren van SPF-records is tijdrovend en foutgevoelig, vooral bij veranderende IP-adressen van leveranciers. Maar daar is nu verandering in gekomen. ACES IT introduceert PowerSPF, een onmisbare oplossing binnen PowerDMARC, die dit probleem effectief aanpakt.

Samengevat bieden we met PowerDMARC een volledig e-mailbeveiligingspakket. Ontdek geavanceerde rapportagemogelijkheden, nauwkeurige analyse van e-mailverkeer en DMARC-implementatie die uw organisatie extra bescherming bieden tegen phishingaanvallen en ongeautoriseerde e-mailactiviteiten.

Wat is DMARC?

DMARC staat voor “Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance”. Het is een e-mail authenticatieprotocol dat wordt gebruikt om de ontvangende e-mailservers te vertellen hoe ze om moeten gaan met e-mails die worden verzonden vanaf een specifiek domein.

In vier zinnen:

  1. DMARC is een protocol dat organisaties helpt bij het beschermen van hun domeinen tegen e-mail spoofing en phishing-aanvallen door authenticatie van uitgaande e-mails te versterken.
  2. Het stelt de eigenaar van een domein in staat om specifieke instructies te geven aan ontvangende e-mailservers over hoe ze ongeautoriseerde e-mails van dat domein moeten behandelen (afwijzen, quarantaine plaatsen, accepteren).
  3. DMARC integreert SPF (Sender Policy Framework) en DKIM (DomainKeys Identified Mail) om te verifiëren of een e-mail legitiem is, gebaseerd op het verzendende domein.
  4. Het biedt ook rapportagefunctionaliteit, waarmee domeineigenaren inzicht krijgen in welke e-mailservers hun domein gebruiken en of er mogelijk misbruik of problemen zijn met de verzonden e-mails.

Wat is SPF?

SPF, oftewel “Sender Policy Framework”, is een e-mail authenticatiemethode die effectief is in het voorkomen van e-mail spoofing en phishing. Het biedt domeineigenaren de mogelijkheid om specifieke servers te autoriseren die gemachtigd zijn om namens dat domein e-mails te versturen. Bij het ontvangen van een e-mail controleert de ontvanger de SPF-record van het verzendende domein om te verifiëren of de verzendende server gemachtigd is om namens dat domein te handelen. Deze aanpak draagt bij aan het verminderen van spam en verbetert de algemene e-mailbezorging door ongeautoriseerde verzending te identificeren.

PowerDMARC, met PowerSPF als integraal onderdeel, biedt een allesomvattende oplossing voor uw e-mailbeveiligingsbehoeften. Naast de voordelen van PowerSPF geniet u met PowerDMARC van:

  • DMARC Implementatie en Monitoring: Voorkom phishingaanvallen en versterk de authenticiteit van uw e-mails.
  • Rapportage en Inzicht: Ontvang gedetailleerde rapporten over uw e-mailverkeer en ontdek potentiële bedreigingen.
  • Spoofing Preventie: Bescherm uw merkimago door spoofing en impersonatie te voorkomen.
  • Automatische SPF, DKIM, en DMARC Configuratie: Vereenvoudig en automatiseer het beheer van uw e-mailbeveiligingsprotocollen.

 

Met PowerSPF geniet u van de volgende voordelen:

  • Automatisch Beheer van SPF-records: Laat PowerSPF het werk voor u doen.
  • Voorkom Ongeldige SPF-records: Geen zorgen meer over overschrijding van de 10 DNS-verwijzingen.
  • Bespaar Tijd en Minimaliseer Fouten: Laat tijdrovend handmatig werk achterwege en minimaliseer het risico op fouten.
  • Betrouwbare E-mailaflevering: Vertrouw erop dat uw e-mails altijd betrouwbaar worden afgeleverd bij ontvangers.

 

 

Wij als ACES IT begrijpen dat betrouwbare communicatie essentieel is voor uw organisatie.
Daarom staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en PowerSPF voor u te implementeren.

Kies voor ACES IT en ervaar niet alleen de vrijheid van eenvoudige SPF-beheer, maar ook een uitgebreide e-mailbeveiligingsoplossing die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt!

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze oplossing? Neem dan contact op met de verkoop afdeling van ACES IT via telefoonnummer 040 – 264 53 00 of laat via de onderstaande velden een bericht achter.

 

 

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×