Razendsnel herstellen na een Ransomware aanval?

Razendsnel herstellen na een Ransomware aanval?

Razendsnel herstellen na een Ransomware aanval

null

Ransomware recovery TIP: Reduceer de hersteltijd van uw servers naar enkele minuten met Dell Powerstore & Veeam

 

Een snelle hersteltijd (RTO) na een ransomware aanval is voor veel organisaties cruciaal. Veel organisaties kunnen het absoluut niet permitteren om dagen, soms wekenlang, niet over hun data te kunnen beschikken.

Laat duidelijk zijn: Een goede back-up strategie zoals een airgapped back-upoplossing met immutable opslag blijft noodzakelijk (en een last resort) voor het 100% veilig stellen van uw data.

Wij adviseren dan ook een extra voorziening te treffen die het mogelijk maakt om binnen enkele minuten weer in productie te zijn. Deze snelle recovery mogelijkheid realiseren we door de unieke combinatie van een Dell PowerStore Storage systeem en Veeam Back-up & Replication software. Door de snapshot technologie van de Dell PowerStore te combineren met de snapshot integratie en de exclusieve Instant recovery functionaliteit van Veeam zijn uw virtuele servers binnen minuten weer beschikbaar.

klik op de afbeelding voor het Veeam artikel

ACES IT 

ACES IT heeft diepgaande kennis en ervaring met het Dell Powerstore platform én met Veeam Backup & Replication. Deze combinatie plus meer dan 26 jaar ervaring met het begeleiden van ICT vraagstukken bij lokale overheden en bedrijven maakt ACES IT de perfecte partner om deze oplossing bij u te implementeren.

Lees meer over onze aanpak voor Data-, Disaster- en Cyber Recovery

Meer informatie

Wilt u meer weten over de combinatie Dell Powerstore en Veeam Backup & Replication? ACES IT is partner van Dell én van Veeam en kan u er alles over vertellen.
Neem dan contact op met de verkoop afdeling van ACES IT via telefoonnummer 040 – 264 53 00, stuur een E-mail naar verkoop@aces-it.nl of laat via onderstaande velden een bericht achter.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

×