IT Roadmap

null

IT-Roadmap

Voor veel situaties volstaat onze standaard aanpak gebaseerd op Advies – Ontwerp – Realisatie. Echter als het gaat om IT-strategie of grote IT verandertrajecten dan is het ontwikkelen van een IT-Roadmap de beste aanpak. Dit om regie en grip te houden op de impact van de verschillende (deel)projecten op de organisatie. ACES IT ondersteunt u bij het opstellen van een IT Roadmap. Een duidelijke visie en strategie van uw organisatie is het uitgangspunt. ACES IT hanteert voor het realiseren van een IT Roadmap de volgende stappen.

  • Inventarisatie huidige omgeving en het gebruik van IT
  • Vastleggen van de strategische visie van de organisatie
  • In kaart brengen van de functionele en de technische wensen
  • Bepalen van de architectuur van de infrastructuur
  • Ontwikkelen van een globaal ontwerp
  • Opstellen van een transitieplan
  • Opdelen van het globale plan in deelprojecten

Door onze aanpak kunnen we de IT omgeving afstemmen op de visie van de klant. Hierdoor wordt IT daadwerkelijk een toegevoegde waarde voor de organisatie. We houden altijd het doel van de klant in het vizier.

Business Partners

De oplossingen die wij adviseren en bouwen zijn gebaseerd op de producten van de in de markt vooroplopende IT fabrikanten. Met deze fabrikanten hebben wij een Business partnership. Wij hechten veel waarde aan het kennisniveau van onze specialisten. Samen met onze Business Partners ontwikkelen wij daarom plannen en dragen zorg voor het continue op peil houden van onze kennis. Naast de dienstverlening leveren wij de benodigde producten die we selecteren op basis van de wensen van onze klanten. Wij gaan daarbij altijd uit van A-merken. Wij bieden alleen producten en/of diensten aan waarvan wij volledig door de fabrikant zijn gecertificeerd.

Onze specialiteiten

Door onze diepgaande technische kennis en branche specifieke deskundigheid mogen wij ons rekenen tot een van de weinige EMC Silver partners in Nederland. Daarnaast zijn we o.a. ook VMware Enterprise Partner en Microsoft Certified Partner.
Met jarenlange praktijkervaring in complexe infrastructuurprojecten bieden wij u extra expertise en ervaring om uw infrastructuur naar een hoger niveau te brengen. Deze kennis en praktijkervaring stellen onze specialisten ook heel goed in staat om te troubleshooten bij problemen en het geven van een second opinion op een bestaande inrichting, indien gewenst.

Indien u geïnteresseerd bent in een nadere toelichting hoe we zulke projecten aanpakken en hoe we u kunnen ondersteunen met onze kennis? Vul hieronder uw naam, email adres en telefoonnummer in dan nemen wij contact met u op.

Contact

Indien u geïnteresseerd bent in een nadere toelichting over welke oplossingen wij u kunnen bieden? Vul hieronder uw naam, email adres en telefoonnummer in dan nemen wij contact met u op.

×