Storage

null

Onze oplossingen

De belangrijkste vragen die wij u stellen zijn:

 • Welke data wilt u bewaren?
 • Welke data moet u wettelijk gezien bewaren?
 • Waar slaat u uw informatie op?
 • En hoe snel moeten de gegevens weer beschikbaar kunnen zijn?

Dataclassificatie, tiered storage (gelaagde opslag), dynamische en statische gegevens en big data zijn hierbij sleutelwoorden. Met het scala aan EMC-oplossingen bent u verzekerd van de meest betrouwbare en innovatieve oplossingen. ACES IT biedt u het juiste opslagplatform voor elk type informatie.

Back-up, Disaster Recovery (DR) en Uitwijk

Onlosmakelijk verbonden met een goede storage architectuur is de optimale integratie van back-up, Disaster Recovery en uitwijk. In onze sectie Back-up en Uitwijk bespreken wij onze visie en de diverse mogelijkheden die wij u op dit gebied bieden.

Onderscheidend

ACES IT onderscheidt zich door haar pragmatische aanpak en ervaring. We hebben inmiddels twintig jaar ervaring met het inrichten van productieomgevingen, met daarbij het implementeren van storage oplossingen. Wij zorgen voor een goede balans tussen innovatie, kosten en de hoogst mogelijke beschikbaarheid. De ACES IT storage experts ondersteunen uw organisatie met het onder controle krijgen van data. Wij ontwerpen, implementeren, ondersteunen en managen maatwerk server- en storage infrastructuur en Cloud oplossingen voor lokale overheden en industrie.

ACES IT helpt organisaties met het maken van het juiste advies en implementeert storageoplossingen met de nadruk op de volgende kenmerken:

 • Uitstekende performance
 • Hoge betrouwbaarheid
 • Hoge beschikbaarheid
 • Flexibel en schaalbaar
 • Makkelijk beheerbaar
 • Bewezen technologie
 • De beste prijs/prestatie verhouding

Meten is weten!

ACES IT is als beste in staat, door onze ervaring bij een groot aantal projecten, om uw situatie op de juiste wijze in te schatten en u daardoor te voorzien van de best passende oplossing. Uiteindelijk begint een goed advies en een juist ontwerp met het in kaart brengen van de huidige situatie. Daarnaast zijn uw doelstellingen en tot slot uw wensen en eisen vereist voor een compleet beeld.

Een belangrijke eerste stap is het uitvoeren van een Storage Assessment. De uitvoering gaat snel en is een simpel proces dat we samen met u uitvoeren. Wij sturen u de instructies van uw storage systeem toe, nadat u deze heeft uitgevoerd kunnen wij de gegeven analyseren en voorzien van alle detail informatie over capaciteiten, performance en trends.

Wij ondersteunen nagenoeg alle merken / typen storage. Klik hieronder om deze (kosteloze) storage assessment aan te vragen.

Contact

Indien u geïnteresseerd bent in een nadere toelichting over welke oplossingen wij u kunnen bieden? Vul hieronder uw naam, email adres en telefoonnummer in dan nemen wij contact met u op.

×